OM SKOLEN

Kirstinebjergskolen er dannet pr. 1. august 2013 i forbindelse med ændring af Fredericia Kommunes skolestruktur. Skolen er dannet gennem sammenlægning og nedlæggelse af tidligere skoler og er distriktskole med afdelinger på forskellige matrikler. Det er Fredericias største folkeskole med knap 1450 elever.

Kirstinebjergskolen har tre basisafdelinger (0.- 6. klasse) - Bøgeskovvej, Indre Ringvej og Høgevej. Skolen har én overbygningsafdeling (7. - 9. klasse), og denne afdeling er beliggende på Havepladsvej.

Læs mere om skolens afdelinger her.

Bøgeskovvej

Høgevej

Indre Ringvej

Havepladsvej

Kirstinebjergskolen har fokus på læring, fællesskab, lyst og ansvar i skolens hverdag.

Efter 6. klasse skal eleverne i basisafdelingerne vælge linje ved overgang til udskolingen på Havepladsvej.

Skolen har en overordnet Facebook-side, og de enkelte afdelinger kan også findes på Facebook.

Ordensregler på skolen er med til at understøtte udvikling af gode læringsmiljøer og bidrager til at tydeliggøre den enkeltes ansvar for fællesskabet og skolens rammer.

SKOLEFILM - præsentation af Kirstinebjergskolen

SKOLENS SANG med tekst og billeder fra skolen

SKOLE DNA LOGO